INT Kozijnen Harderwijk | Wij leveren alles op maat

veranda’s en terrasoverkappingen

ALUMINIUM OVERKAPPING IN HARDERWIJK

Wilt u kozijnen laten plaatsen in uw nieuwe huis? Of uw bestaande kozijnen laten vervangen? Dan ben u bij ons aan het juiste adres. Ons bedrijf werkt vaak samen met aannemers, maar we komen ook graag kozijnen plaatsen bij u thuis. We zijn beschikbaar voor klussen van Noord-Holland tot Gelderland. Het plaatsen van kunststof kozijnen kan beperkt zijn tot een nieuwe aanbouw, maar ook voor het hele huis. Vaak willen mensen direct het hele huis aanpakken, als ze dan toch bezig zijn. We komen graag bij u langs om te praten over wat er mogelijk is.

Waarom veranda’s van INT Kozijnen

Al onze veranda’s zijn van hoge kwaliteit. Dat merkt u voornamelijk in de dikkere aluminium palen die we gebruiken voor al onze veranda’s. Deze geven meer stabiliteit en draagkracht. Veel mensen kiezen voor hout omdat dit goedkoper is, maar aluminium veranda’s gaan veel langer mee en zijn makkelijker in het onderhoud. De prijzen voor onze veranda’s zijn inclusief materiaal, montage, en weersbestendige, sfeervolle ledverlichting. Zo kunt u direct gebruik maken van de nieuwe aanwinst in uw tuin. Daarnaast bieden wij voor onze veranda’s dezelfde kwaliteit als voor onze andere services; wij stoppen pas met werken als u tevreden bent. Alleen dan zijn wij ook tevreden.

Plaatsing van een terrasoverkapping

Het plaatsen van een afgesloten aluminium overkapping duurt vaak hooguit drie dagen. Een open veranda is over het algemeen een dagklus. Hierbij zijn we deels afhankelijk van het weer, maar we werken door tot de klus geklaard is. Uiteraard zorgen wij ervoor dat na de werkzaamheden uw tuin er weer opgeruimd en netjes bij staat! 

Vrijblijvend contact opnemen?

Als u meer informatie wilt over de mogelijkheden en kosten voor het plaatsten van een overkapping of veranda mag u altijd contact opnemen. Wij zijn te bereiken via het telefoonnummer: 06-33899573 of vul ons contactformulier in. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen!

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken

Contact