INT Kozijnen Harderwijk | Wij leveren alles op maat

Raamhorren op maat

RAAMHOR OP MAAT LATEN PLAATSEN IN HARDERWIJK

Raamhorren zijn een geweldige manier om frisse lucht en direct zonlicht binnen te laten, terwijl insecten zoals muggen en vliegen geen kans krijgen om binnen te sluipen. Wij leveren raamhorren op maat zodat de horren naadloos aansluiten op uw kozijn. Een raamhor kan een vaststaand geheel zijn, of u kunt een rolhor kiezen. In het geval van een rolhor op maat bespaart u ruimte omdat deze hor omhoog kan rollen. Een ander voordeel van een rolhor is dat u geen extra raamwerk hoeft te openen en dat deze hor het zicht uit uw raam wegneemt als u dat niet wilt.

Vaak worden raamhorren geplaatst op het moment dat de nieuwe kozijnen ingezet worden, wat voor u een hoop moeite en thuisblijven bespaart. Alle raamhorren kunnen aangepast worden op de kozijngrootte die u thuis heeft, zodat de horren goed aansluiten en deze goed hun werk kunnen doen.

Plissé raamhor

Wilt u naast gebruiksvriendelijkheid ook een raamhor hebben die veilig is voor kinderen en huisdieren, dan zijn plissé raamhorren de juiste keuze. Deze horren kunt u opzij schuiven in plaats van dat ze oprollen, en het gaas van deze soort raamhor buigt goed mee. Wanneer u de plissé raamhor weer uitschuift neemt het gaas de oorspronkelijke vorm weer aan. Uiteraard hebben we ook horren die voor deuren geschikt zijn. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Bestellen

Een rolhor op maat laten plaatsen gebeurt na het opmeten van de ramen waar u een hor voor wilt plaatsen. Ook is het mogelijk om raamhorren bij ons te bestellen en deze zelf te plaatsen.

INT Kozijnen Harderwijk richt zich op u en hoe we u het beste kunnen helpen. Daarom zijn onze prijzen altijd inclusief montage. We komen graag langs met een selectie aan materialen zodat u kunt zien wat de mogelijkheden zijn. Van service tot nazorg: wij leveren alles op maat.

Vraag een offerte op

Bent u zich aan het oriënteren en wilt u graag de mogelijkheden bespreken en een offerte op maat laten opstellen? Twijfel niet om te bellen, wij komen graag bij u langs om u verder te helpen. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 06-33899573, tussen 8 uur ’s ochtends en 18 uur ’s avonds. Ook kunt u ons een mail sturen, wij zullen dan contact met u opnemen voor het maken van een afspraak.

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken

Contact