INT Kozijnen Harderwijk | Wij leveren alles op maat

Aluminium en kunstof

KOZIJNEN VERVANGEN IN HARDERWIJK

Wilt u kozijnen laten plaatsen in uw nieuwe huis? Of uw bestaande kozijnen laten vervangen? Dan ben u bij ons aan het juiste adres. Ons bedrijf werkt vaak samen met aannemers, maar we komen ook graag kozijnen plaatsen bij u thuis. We zijn beschikbaar voor klussen van Noord-Holland tot Gelderland. Het plaatsen van kunststof kozijnen kan beperkt zijn tot een nieuwe aanbouw, maar ook voor het hele huis. Vaak willen mensen direct het hele huis aanpakken, als ze dan toch bezig zijn. We komen graag bij u langs om te praten over wat er mogelijk is.

Kunststof en aluminium kozijnen

Vooral bedrijven kiezen ervoor aluminium kozijnen te laten plaatsen, maar wij bieden dit materiaal ook aan particuliere klanten. Aluminium kozijnen bieden een hoop voordelen. Zo is aluminium makkelijk te onderhouden en schoon te maken. Ook heeft het een moderne uitstraling. Een andere optie is om kunststof kozijnen te laten plaatsen. Mocht u twijfelen wat de beste keuze is voor u, dan komen wij graag langs om de mogelijkheden te bespreken. Ook kunnen we langs komen om alles op te meten, waarna we een offerte voor u opstellen. Dan weet u precies waar u aan toe bent, en wat u kunt verwachten.

Levering en montage

Voor onze materialen hanteren we een levertijd van 8 tot 12 weken. De verzendkosten en montage van de kozijnen is inbegrepen bij de prijs. Hoe lang het duurt om kozijnen te laten plaatsen is afhankelijk van hoeveel kozijnen u wilt laten plaatsen of vervangen. Één ding is zeker, wij blijven doorgaan totdat u tevreden bent met het resultaat.

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken

Contact