INT Kozijnen Harderwijk | Wij leveren alles op maat

Kunststof gevelbekleding

KUNSTSTOF GEVELBEKLEDING

Kunststof gevelpanelen zijn de nieuwste trend in kunststof gevelbekleding. Gevelplaten gemaakt van kunststof zijn zo te monteren dat vanaf de buitenkant niet te zien is dat deze panelen los gemonteerd zijn.

Ook is onze gevelbekleding vochtbestendig en makkelijk te onderhouden. We komen graag een keer bij u langs om alles op te meten en de mogelijkheden te bespreken. Voordeel hiervan is dat u met eigen ogen kunt zien hoe de kleuren van de gevelpanelen er met natuurlijk daglicht uit zien. Afhankelijk van hoeveel panelen u nodig heeft, zullen wij een offerte voor u opstellen: ook deze wordt voor u op maat gemaakt.

Aanzicht van uw gevel verbeteren

Maak indruk op uw buren en gasten met een indrukwekkende, fris ogende voorgevel. Niet alleen kunt u uw huis als nieuw laten ogen, maar ook bent u verzekerd van kwaliteit met de beste service én prijs. We leveren panelen in verschillende kleuren: bruin, grijs en antraciet. Ook voor gevelbekleding geldt dat montage is inbegrepen bij de prijs. Heeft u vragen over wat wij voor u kunnen betekenen, neem dan vooral contact met ons op.

Materiaalkeuze gevelbekleding

Wat betreft de materiaalkeuze voor de gevelbekleding bieden wij onderhoudsvriendelijk materiaal aan. Hierdoor heeft u jarenlang geen omkijken meer naar uw gevelbekleding! Door oude gevels te vervangen met gevelbekleding krijgt uw huis direct een prachtige uitstraling.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Twijfel niet om te bellen, dan komen we zo snel mogelijk langs om alles te laten zien en op te meten. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 06-33899573, tussen 8 uur ’s ochtends en 18 uur ’s avonds. Ook kunt u ons een mail sturen, wij zullen hier dan zo spoedig mogelijk op reageren.

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken

Contact