INT Kozijnen Harderwijk | Wij leveren alles op maat

Binnen- en buitendeuren

DEUR KOPEN BIJ INT KOZIJNEN HARDERWIJK

Bij ons kunt u ook terecht voor alle soorten deuren. Of u nu een nieuwe voordeur wilt kopen of  juist een stevige buitendeur of deur voor de schuur nodig heeft, wij kunnen u verder helpen. Natuurlijk komen we de deur ook voor u monteren. Voor deuren die in de schuur geplaatst worden maken we gebruik van kunststof deuren. Deze zijn makkelijk in het onderhoud en schoon te maken. Wilt u dus een deur kopen? Neem gerust contact met ons op.

Buitendeuren

Voordeuren zijn het visitekaartje van elk huis. U wilt natuurlijk een goede indruk maakt op uw gasten en het gevoel van veiligheid waarborgen. Bij het kiezen van een nieuwe voordeur of bij het kopen van een buitendeur komen een hoop opties en mogelijkheden aan bod. Wij geven graag een advies op maat en laten u de mogelijkheden zien. Niet alleen hebben wij verschillende modellen en verschillende materialen, maar ook kunnen we de deuren voor u monteren. Ook bieden we de mogelijkheid dat de buitendeuren een glazen venster hebben om door te kijken. Dit kan in alle vormen ingezet worden: een rechthoek, een vierkant, een raster, of zelfs een cirkel. Wilt u een deur met een katten- of hondenluik? Daarmee zijn we u natuurlijk ook graag van dienst.

binnendeuren

Voor binnendeuren wordt een lichter materiaal gebruikt dan voor buitendeuren. Deze willen ook nog wel eens niet-standaard maten hebben. Wij komen graag bij u langs om de exacte maten op te meten en u te laten zien welke modellen we voor u beschikbaar hebben. Dan bent u verzekerd van topkwaliteit en heeft u jarenlang geen omkijken meer naar uw binnendeuren. Ook de kleur voor de binnendeuren kan naar wens worden geleverd. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Wilt u een vrijblijvende offerte laten opstellen of advies inwinnen over de verschillende soorten en maten deuren? Twijfel niet om contact met ons op te nemen, dan komen we graag bij u langs om alles te laten zien en op te meten. Wij zijn zowel telefonisch bereikbaar als per e-mail.

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken

Contact